top of page

Opetus

Haluatko soittaa tai laulaa ystäviesi kanssa? Onko sinulla jo mahdollisesti kaverit valmiina? Tuletko muuten vaan mukaan treenaamaan?

Musiikkikoulu Groove tuo huippuopettajat lähikoulun tiloihin. Tarkoituksenamme on toimia niin oppilaslähtöisesti kuin vain mahdollista. On toiveena sitten yksityistunnit Katy Perryn tuotannon parissa tai ryhmäopetus pianon koskettimistolla, Groove etsii opettajan sinulle ja ystävillesi. Tällä hetkellä Groovessa opetetaan laulua, (sähkö)kitaraa, bassoa, kosketinsoittimia, rumpuja sekä ukulelea. Jos mielessäsi on jokin muu instrumentti, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Opettajan löytäminen itse voi olla vaikeaa, mutta me voimme varmasti olla avuksi. 

Opettajamme ovat huipputason ammattimuusikkoja sekä kokeneita pedagogeja. Rehtorimme toimii kouluttajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ja monet opettajamme ovatkin koulutettuja musiikkikasvattajia. Tarkoituksenamme on tarjota mahdollisimman korkeatasoista koulutusta nuorille ja motivoituneille muusikon aluille – mahdollisimman lähellä kotia!


Lähetä meille sähköpostia (info@musiikkikoulugroove.fi) ja kerro, minkä instrumentin opetusta sinä toivoisit omalle lähikoulullesi. 

Henkilöstö

Linjavastaava:
Aarne ”Arska” Hi
mberg, MuM

Koordinaattori:

Fabio de Oliveira

Opettajat:

Pinja Gustafsson
Jutta Joelsson

Liina Jämsä
Troels Lorenzen
Pietari Mikkonen

Sara Nuutinen

Janne Oksanen

Juuso Putti
Lasse Rautiainen

Heikki Selamo

Sanni Siiskonen
Emmi Uimonen

Yksityistunneille, pariopetukseen vai ryhmätunnille? 

Groovella voit valita kolmesta eri opetusmuodosta: 

1) Yksityistunnit

Yksityistunnit sopivat Sinulle hyvin jos haluat tutustua uuteen tai tuttuun instrumenttiin kahdestaan opettajan kanssa. Yksityistunneilla pystytään ottamaan oppilaan toiveet ja tarpeet kaikista parhaiten huomioon. Yksityistunnit sopivat sinulle myös hyvin, jos keskittyminen ryhmässä on vaativaa ja haluat varmasti rauhallisimman mahdollisen ympäristön oppimiselle. 

2) Paritunnit

Paritunneille on kiva tulla yhdessä ystävän kanssa. Jos haluatte oppia soittamaan lempikappaleenne esimerkiksi ukuleleilla, voitte kertoa siitä opettajallenne ja yllättää koko muun luokan seuraavalla musiikkitunnilla. Usein oppiminen myös tehostuu yhdessä kaverin kanssa. Toinen toistaan rohkaisten soittamisesta tulee hauska yhteinen harrastus. 

3) Ryhmäopetus

Ryhmäopetus sopii hyvin kaveriporukalle ja se on suosittu vaihtoehto esimerkiksi laulun ja kitaran opetuksessa. Ryhmäopetukseen voi ilmoittautua myös ilman valmista ryhmää – me etsimme soittokaverit sinulle. Toisaalta jos sinulla on jo kokonainen bändi valmiina, voi ryhmäopetuksemme olla mahdollisuus viedä yhteissoittonne uudelle tasolle ammattilaisen avustuksella. 

bottom of page