top of page

REKISTERISELOSTE

 Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. 

1. Rekisterinpitäjä Musiikkikoulu Grooven kannatusyhdistys ry  PL 25 00301 HELSINKI Y-tunnus 1790096-1   

 

2. Rekisterin nimi Rokkimuskarin asiakasrekisteri 

 

3. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme (info@rokkimuskari.fi tai puh. 044 555 0136) vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. 

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Henkilötietoja käsitellään osana asiakasrekisteriä Rokkimuskarin asiakassuhteiden hoitamiseen, muutoksista ja tilaisuuksista tiedottamiseen sekä muista Rokkimuskarin palveluista viestimiseen ja Rokkimuskarin palveluiden mainontaan ja/tai suoramarkkinointiin. 

 

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: • Nimi • Osoite • Puhelinnumero ja/tai matkapuhelinnumero • Sähköpostiosoite  

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet • Rokkimuskarin ja järjestämiin tilaisuuksiin ilmoittautumiset ja osallistumiset • Rekisterinpitäjän tiedustelut yritykseltä tai julkisyhteisön edustajalta • Yleisesti saatavilla olevat tiedot, kuten julkaisut (yritys- ja puhelinluettelot), julkiset rekisterit (kaupparekisteri), markkinoilla olevat ostettavat rekisteritiedot (yritykset, jotka myyvät rekisteritietoja), tiedotusvälineet (sanoma- ja aikakauslehdet), muut julkaisut (tietokannat, internetissä julkaistut tiedot) 

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Rekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.   

 

8 . Rekisterin suojauksen periaatteet Rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisena. rekisteri sijaitsee, on suojattu tietotekniikkakumppanin Rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. 

 

9 . Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaisille niin edellytettäessä.

bottom of page